Tgrt Haber

Adalet Bakanı'ndan 'dokunulmazlık' açıklaması

18 Mart 2016 12:41
Adalet Bakanı'ndan 'dokunulmazlık' açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlıklarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İşte konuşmasından satır başları: Tüm dokunulmazlıkların kaldırılması söz konusu değil. Bazıları tamamen dokunulmazlık kalkıyor milletvekilliği düşüyor gibi yorumlar yapıyor. Bunlar doğru değil. CHP samimiyse buna destek verir. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıklamalarına bakarsak samimi bir tavır ortaya koymuyor. Dokunulmazlıklar kaldırılır ama bunu kabul etmiyorlar. MHP ipe una seriyor. Esasta dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda samimi olmadığını beyan etmektedir

KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP

CHP lideri o bildirinin altına imza atar mı? O canlı bomba, Merasim Sokak'taki, Güven Parkta'ki canlı bombalara destek verenlere destek çıkanlara da destek olmuyor mu?

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET

Bu maddenin benzeri Avrupa ülkerinde de var.

BAŞBAKAN DÜN ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU
 
Dokunulmazlık tartışması sürerken Başbakan Ahmet Davutoğlu'dan dün muhalafete önemli bir çağrı gelmişti.  Başbakan, ''Ne kadar fezleke varsa tümünü işleme koyalım,  506 dosyanın tamamını bir hamlede kaldıralım" çağrısında bulunmuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...