Tgrt Haber

Ahmet Davutoğlu 'üzülerek' açıkladı: Millet İttifakı dağılmış görünüyor 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2023 18:55 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 19:08
Ahmet Davutoğlu 'üzülerek' açıkladı: Millet İttifakı dağılmış görünüyor 

CHP listelerinden seçime giren ve Meclis'e 10 milletvekili sokan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı'nın dağıldığını söyledi. Duruma üzüldüğün belirten Davutoğlu, "Millet İttifakı dağılmış görünüyor. Bununla yaşamak durumundayız" diye konuştu. 

Genel seçimlerde TBMM'ye CHP sıralarından 10 milletvekili sokan Gelecek Partisi​ lideri Ahmet Davutoğlu​, Millet İttifakı​'nın dağıldığını açıkladı. 

İTTİFAK ORTAKLARINDAN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR 

Genel seçimlerden yenilgiyle ayrılan 'Millet İttifakı' ortaklarından 'ittifak dağıldı' açıklamaları gelmeye devam ediyor. İYİ Parti ve CHP'den gelen 'Milleti İttifakı bitti' açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV canlı yayınında ittifak gelişmelerine ilişkin kritik açıkalamarda bulundu. 

"MİLLET İTTİFAKI ARTIK YOK" 

"Millet İttifakı artık yok" diyen Davutoğlu, "İlk defa bu tabiri kullanacağım ve üzülerek söylüyorum. Millet İttifakı dağılmış görünüyor.  Akşener ve birçok lider bunu vurguladığı için ortada bir realite var. Bu realiteyi kabul etmek ve bununla yaşamak durumundayız" dedi. 

"MUHAFAZAKAR SEÇMENİ İKNA EDEMEDİK"

Genel seçimlerdeki yenilgiye ilişkin değerlendirmede de bulunan Davutoğlu, "Muhafazakar seçmeni ikna edemedik" diye konuştu. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...