Tgrt Haber

Son dakika: Ahmet Eşref Fakıbaba resmen İYİ Parti’de! Rozetini Akşener taktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
26 Ekim 2022 10:53 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 10:56
Son dakika: Ahmet Eşref Fakıbaba resmen İYİ Parti’de! Rozetini Akşener taktı

Son dakika haberi: AK Parti’den ve Şanlıurfa milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Parti’ye katıldı. Rozetini Akşener tarafından takılan Fakıbaba, “Siyasete ilk kez başlıyor gibi kendimi çok heyecanlı hissediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa​ Milletvekili eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gerek partisinden gerek ise milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.İYİ Parti saflarına katılacağı söylenen Fakıbaba bugün resmen İYİ Parti’ye katıldı.

FAKIBABA: ARANIZDA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin grup toplantısı öncesinde Fakıbaba’yı kürsüye davet ederek rozet taktı. Fakıbaba kürsüde yaptığı açıklamada “Böylesini coşkulu, heyecanlı, davası vatan ve millet sevdası olan sizlerle beraber olmaktan ve aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 20 yıllık bir siyasetçi olarak, samimiyetimle söylüyorum, siyasete ilk kez başlıyor gibi kendimi çok heyecanlı hissediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
salih kocayörük 26 Ekim 2022 18:51

gelecek seçim öncesi koyu aldı ak parti aday olarak göstermiyor du meseleyi anlayınca çözümü parti değiştirmede buldu ne diyelim onuda bir bildiği vardır.

Necmettin26 Ekim 2022 11:27

layık olduğu yere gitmiş..

Sonraki Haber Yükleniyor...