Tgrt Haber

Aile Bakanlığı'nda devir teslim: Manihur Özdemir Göktaş görevi devraldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2023 11:07 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 11:30
Aile Bakanlığı'nda devir teslim: Manihur Özdemir Göktaş görevi devraldı

Son dakika haberi: Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, görevi Derya Yanık'tan devraldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, cumartesi akşama kameralar karşısına geçerek yeni kabineyi duyurdu. Yeni kabinede kültürümüzü ve aile yapımızı korumak için en önemli bakanlıktan biri olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın başına Mahinur Özdemir Göktaş getirildi. Göktaş, görevi Derya Yanık​'tan devraldı.

Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, bundan sonra yine aynı gayret ve özveri ile çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Göktaş, "Türkiye yüzyılı için yeni bir güçle yol alıyoruz" dedi.

Göktaş'ın konuşmasında satır başları:

"Bakanlığımızın kıymetli mensupları nazik sözleri için sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Birlikte yakın zamana kadar çalıştık. Bayrağı kendisinden devralmak bir onur. Türkiye yüzyılı​ vizyonu ile kurulan Kabine’de aziz milletime hizmet etme şerefini layık gören sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Hepsine bu vesile ile şahım adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonra da aynı gayret ve özveri ile çalışmaya devam edeceğiz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak Türkiye yüzyılı için yeni bir güçle yol alıyoruz. Türkiye etkin bir sosyal hizmet anlayışı ile tüm dünyada örnek gösterilen bir ülke"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...