Tgrt Haber

AK Parti Başakşehir Adayı Yasin Kartoğlu'ndan TGRT Haber'e özel açıklamalar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
12 Mart 2024 13:19 - Güncelleme : 12 Mart 2024 13:42
AK Parti Başakşehir Adayı Yasin Kartoğlu'ndan TGRT Haber'e özel açıklamalar

AK Parti'nin Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu, TGRT Haber'e çok özel açıklamalarda bulundu. Başakşehir'in kentsel dönüşümde çok başarılı bir ilçe olduğuna dikkat çeken Kartoğlu, "İlk deprem izolatörlü bina üreten belediye biziz" dedi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Adaylar yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında projelerini vatandaşlarla paylaşırken AK Parti​'nin Başakşehir​ Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu da TGRT Haber ekranların çok özel açıklamalarda bulundu.

BAŞAKŞEHİR İÇİN BİZ 'MUTLULUĞUN ŞEHRİ' DİYORUZ

Kartoğlu'nun konuşmasından satır başları:

"Başakşehir için biz 'mutluluğun şehri' diyoruz .Başakşehir ile ilgili 6 senedir dönüşüm projelerini yapıyoruz. İstanbul'da en fazla konulan tartışılan konu 'dönüşüm' oldu. Başakşehir bunu başardı. 6 Şubat'tan sonraki yapılan araştırmalar İstanbul'u gündeme getirdi.

AK Parti Başakşehir Adayı Yasin Kartoğlu'ndan TGRT Haber'e özel açıklamalar - 1. Resim

"BAŞAKŞEHİR KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÇOK BAŞARILI"

İstanbul'da ciddi sayda riskli binalar var. Genç bir ilçe Başakşehir... 2 yıl içerisinde riskli binalar oranını yüzde 8'e düşürmek hedefimiz. Başakşehir kentsel dönüşümde çok başarılı. Başakşehir arazi yapısı olarak güvenilir. Başakşehir 11 milyon metrekare park alanına sahip.

"BAŞAKŞEHİR KAYNAKLARINI KENDİSİ ÜRETEN BİR İLÇE"

Başakşehir İstanbul'un en güzel en keyifli ilçesi olacak. Başakşehir kaynaklarını kendisi üreten bir ilçe. Avrupa Birliği'nin düzenlemiş olduğu yarışmada; geçtiğimiz 2 yıl Başakşehir finale kaldı. İlk deprem izolatörlü bina üreten belediye biziz"

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...