Tgrt Haber

AK Parti Elbistan Belediye Başkan adayı yarıştan çekildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 Şubat 2024 17:33 - Güncelleme : 18 Şubat 2024 17:39
AK Parti Elbistan Belediye Başkan adayı yarıştan çekildi 

AK Parti'nin Elbistan Belediye Başkanlığı için belirlediği Abdullah Yener, gördüğü lüzum üzerine adaylıktan çekildiğini duyurdu. 

4 Şubat tarihinde adaylığı resmi olarak duyurulan AK Parti​'nin Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Yener, bu süreçte kendisine destek olan dostlara, arkadaşlara ve Elbistanlı hemşerilerine teşekkürlerini iletti. 

"Gördüğüm lüzum üzerine Ak Parti Elbistan Belediye Başkanlığı Adaylığından  çekiliyorum." diyen Yener, "Bu süreçte bana kucak açan dost, arkadaş ve Elbistanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi. 

Yener mesajının sonuna, "Cumhurbaşkanımızın ve partimizin yanındayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" notunu düşerek Erdoğan​'a teşekkürlerini iletti. 

"YENİ İSMİ YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ" 

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan ise Yener'e ilişkin "Kendi tasarrufu, hakkında hayırlısı olsun. Aday belirleme çalışmalarımız devam ediyor. İsmi yakında açıklayacağız" diye konuştu.  

NE YAŞANDI? 

AK Parti Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Yener'in, 50 milyon TL'lik icra borcu olduğu ve halk tarafından "Bu borcu biz mi ödeyeceğiz" diyerek tepkiyle karşılandığı iddia edilmişti. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...