Tgrt Haber

AK Parti Kırşehir'de seçimlere güçlü hazırlanıyor

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Mart 2024 00:32 - Güncelleme : 07 Mart 2024 00:32
AK Parti Kırşehir'de seçimlere güçlü hazırlanıyor

Kırşehir'de AK Parti, yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde proje tanıtım toplantısı düzenledi. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti​, Kırşehir​'de proje tanıtım toplantısı yaptı. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde konuşan AK Parti il başkanı Seher Ünsal, inanan insanların başaracağını ve Cumhur İttifakının da seçimlerden basarıyla çıkacağını söyledi. Ünsal, "Yol arkadaşlarım, bilinin ki inanan insanlar başarılı olur. 1 Nisan akşamında kazanan; Kırşehir, AK Parti ve Cumhur İttifakı olacaktır" dedi.

AK Parti Kırşehir'de seçimlere güçlü hazırlanıyor - 1. Resim

“BÜYÜK ADIMLAR BÜYÜK PROJELERLE BAŞLAR”

AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan ise programda yaptığı konuşmasında mevcutta var olan belediyenin laf üretmekten iş üretmeye fırsat bulamadığını söyledi. Cumhur İttifakı adayı Osman Arslan, projelerini anlattığı programda yaptığı konuşmasında büyük adımların büyük projelerle başladığını ve hareket noktalarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli olduğunu belirtti.

Programda başkan adayı Osman Arslan, seçmene projelerini aktardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...