Tgrt Haber

AK Parti KKTC'nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutladı: Kıbrıs Türkü'nün yanında olacağız

15 Kasım 2023 15:00 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 15:07
AK Parti KKTC'nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutladı: Kıbrıs Türkü'nün yanında olacağız

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 40. kuruluş yıl dönümünü kutlayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kıbrıs Türkü'nün haklı davasının yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik Kuzey Kıbrıs​ Türk Cumhuriyeti’nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

"YANINDA YER ALACAĞIZ"

Çelik sosyal medya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 100. yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Kıbrıs Türk davası için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle yâd ediyoruz. Kıbrıs Türk halkına huzurlu, güvenli ve müreffeh bir gelecek diliyoruz. KKTC​ ve Kıbrıs Türkünün haklı davasının yanında yer almaya devam edeceğiz.”

https://twitter.com/omerrcelik/status/1724757928920469730

TAKSİM MEYDANI'NDA KUTLANDI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 40’ıncı kuruluş yıl dönümü İstanbul'da Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı. KKTC’nin 40’ıncı kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda tören düzenlendi. Törene, KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demirel, İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilcisi Mehmet Zahit Uzun, İBB - AB İlişkiler Müdürü Ali Doğanay, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kıbrıs gazileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törende Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakıldı. Çelenk töreninden sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Tören, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...