Tgrt Haber

AK Parti MHP görüşmesi sonrası Davutoğlu'ndan ilk açıklama

14 Temmuz 2015 16:02
AK Parti MHP görüşmesi sonrası Davutoğlu'ndan ilk açıklama

Başbakan Davutoğlu, MHP lideri Bahçeli ile yaptığı görüşmenin ardından açıklama yapıyor. Davutoğlu: Bahçeli hükümet ortaklığı içinde bulunmayacaklarını görüşünü tekrar ifade etti.

AK Parti ve MHP görüşmesi sonra Başbakan Davutoğlu açıklama yaptı. Ahmet Davutoğlu, "Bahçeli, hükümette bulunmama fikrini tekrar etti." dedi. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başlıkları;
Bahçeli, hükümet ortağı olmama tavrını teyit etti. Bahçeli ile Ramazan Bayramı sonrası da görüşmek için mutabık kaldık. Bahçeli, Türkiye'nin hükümetsiz kalmamasını, güçlü bir hükümet kurulmasını istiyor.CHP ile olmazsa diye bir ifade kullanmadı. Hükümet ortaklığında olmama, muhalefette kalma düşüncesi olduğunu söyledi. Hükümette bulunmama yaklaşımını bir kez daha ilettiler.
1 saat 40 dakika içinde Suriye Irak, Türkiye içindeki gelişmeler üzerine çok konu konuşuldu. Türkiye hükümetsiz kalmaması ve Türkiye'nin güçlü bir hükümeti olması konusunda mutabık kaldık. Biz 7 Haziran ile birlikte oluşan tabloyu en iyi şekilde değerlenndiriyoruz. Biz her parti ile aynı mesafedeyiz. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Alirıza Çatalkaya15 Temmuz 2015 12:10

Bundan öncede hep partiler sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket edip sonrada vatan sevdalısı pozuna bürünmüşlerdir. Vatanın kaybedecek zamanımı vardır? Sanki vatana çakılacak bir çivin kendilerinden olmayınca hayrı yokmuş gibi davranıyorlar. Vatan sevdası ülkenin kalkınıp topyekün mutlu olmasını istemektir. Particilik fikrini bırakıp vatanın iyiliğine odaklanmamız şarttır. Ozaman büyük devlet olacağız Allah&tt2;ın izniyle. Bu vatanı ben çok seviyorum sevmeyen lutfen elini çeksin gitsin

Sonraki Haber Yükleniyor...