Tgrt Haber

Son dakika! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e başsağlığı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
28 Ocak 2023 10:02 - Güncelleme : 28 Ocak 2023 10:33
Son dakika! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e başsağlığı

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Çelik, Kudüs'te sinagoga düzenlenen saldırıyı kınadı. Çelik, "İsrail Hükümeti ve halkına, saldırıda yakınlarını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz" dedi.

AK Partisi Sözücü Ömer Çelik, Kudüs’teki sinagoga düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

AK Partisi Sözücü Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kudüs’te bir sinagoga düzenlenen terör saldırısında çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Bu terör saldırısını kınıyoruz. İsrail Hükümeti ve halkına, saldırıda yakınlarını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz... "

DOĞU KUDÜS'TE SİNAGOGA SALDIRI

Doğu Kudüs'teki bir sinagogda ayin sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. İsrail polisi ilk belirlemelere göre saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yetkililer saldırganın olay yerinde etkisiz hale getirildiğini belirtti.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...