Tgrt Haber

AK Parti yerel seçim beyannamesi için tarih verdi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
10 Ocak 2024 21:53 - Güncelleme : 10 Ocak 2024 21:54
AK Parti yerel seçim beyannamesi için tarih verdi

Yerel seçimler için aday tanıtımlarına start veren AK Parti'de seçim beyannamesinin açıklanacağı tarih de belli oldu. AK Parti'nin seçim beyannamesini ay sonuna doğru kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi. 

Yerel seçimler​ için adaylarını açıklamaya başlayan AK Parti​ yerel seçim beyannamesini ay sonuna doğru kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor. 

Edinilen bilgiye göre, 31 Mart​'taki yerel seçime hazırlık çalışmaları kapsamında 7 Ocak'ta 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adayını açıklayan AK Parti, 17'si büyükşehir olmak üzere 48 adayını ise 15 Ocak Pazartesi günü ATO Congresium'daki programla duyuracak. 

YENİ SALANDA DUYURULACAK 

Aday tanıtımlarının ardından seçim çalışmalarının hızlanacağı AK Parti'de, yerel seçim beyannamesi ise ay sonuna doğru Genel Merkez binasının karşısında inşa edilen konferans salonunda herkesle paylaşılacak. 

Tüm adaylar açıklandıktan sonra Ankara Spor Salonu​'nda geniş katılımlı ayrı bir programın yapılması da planlanıyor.  

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...