Tgrt Haber

AK Parti'den CHP'nin raporuna tepki: Polisi şehit eden terörist listede

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2022 12:12 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 12:32
Fotoğraf (AA)

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP tarafından hazırlanan 'Tutuklu ve Hükümlü Gazeteciler' Raporuna tepki gösterdi.

Fotoğraf (AA)

İçişleri Bakanlığı​ polisevine saldırı gerçekleştiren 2 teröristten birinin Dilşah Ercan olduğunun tespit edildiğini duyuruken, teröristin CHP​'nin hak ihlali yapılan gazetecilerden olduğunu belirten bir rapor hazırladığı ortaya çıktı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığı'nda hazırlanan sözde tutuklu gazeteciler raporunda eli kanlı PKK'lı terörist için hakları ihlal edilen masum ve mağdur bir gazeteci olduğu belirtiliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP tarafından hazırlanan ’Tutuklu ve Hükümlü Gazeteciler‘ Raporuna sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ''CHP’nin hazırladığı "Tutuklu Gazeteciler Raporunda” polisimizi şehit eden Dilşah Ercan adlı terörist tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş. Bilinmelidir ki Türkiye’de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır” sözleriyle tepki gösterdi.

Dağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"CHP’nin hazırladığı "Tutuklu Gazeteciler Raporunda” polisimizi şehit eden Dilşah Ercan adlı terörist tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş.

Terör örgütleriyle kol kola olmayı normalleştiren Kılıçdaroğlu ve CHP’si bu olay için de "Bir gazeteci öldürüldü" derse şaşırmayacağız.

Bilinmelidir ki Türkiye’de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır.

"Gazeteciler tutuklanıyor" propagandasının ve onları fonlayanların derdinin gazetecilik değil Türkiye düşmanlığı olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...