Tgrt Haber

AK Parti'den DEVA Partisi'ne geçmişti! İstifa etti...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
25 Haziran 2023 09:37 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 09:41
AK Parti'den DEVA Partisi'ne geçmişti! İstifa etti...

AK Parti'den istifa ederek DEVA Partisi'ne katılan Sedat Kızılcıklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partiden istifa ettiğini duyurdu.

DEVA Partisi​ Teşkilat İşleri Başkan Yardımcılığı görevinden daha önce ayrılan Sedat Kızılcıklı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla partiden istifa​ ettiğini duyurdu.

"FARKLI PLATFORMLARDA DEVAM EDECEĞİM"

Kızılcıklı, "Teşkilat başkan yardımcısı arkadaşlarımızla birlikte daha önce görevlerimizden istifa ettiğimiz DEVA Partisi ile bugün itibariyle hiçbir ilişiğim kalmamıştır. Ülkemiz için fikir üretmeye farklı platformlarda devam edeceğim. Ayrılma kararımız hayırlı olsun. Kamuoyunun bilgisine…" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/sedatkzlckl/status/1672626107504369665

ROZETİNİ BABACAN TAKMIŞTI

AK Parti’den istifa ederek DEVA Partisi'ne katılan AK Parti​ 22. ve 23. Dönem Bursa milletvekili Sedat Kızılcıklı'nın rozetini Genel Başkan Ali Babacan takmıştı.

AK Parti'den DEVA Partisi'ne geçmişti! İstifa etti...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...