Tgrt Haber

AK Parti’den İsveç’e tepki: İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir

06 Ağustos 2023 13:49 - Güncelleme : 06 Ağustos 2023 14:06
AK Parti’den İsveç’e tepki: İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK destekçilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyonlarını kınadı. Çelik, “Provokasyonu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te terör örgütü PKK yandaşlarının alçak provokasyonuna tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan provokasyona sert tepki gösteren Çelik, eski adı Twitter olan X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda,  hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devletin teröre teslim olamayacağını kaydetti.

“İSVEÇ TAAHHÜTLERİNİ YERİNE GETİRSİN"

Çelik, şu ifadelere yer verdi: “İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan provokasyonunu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz. İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz.”

https://twitter.com/omerrcelik/status/1688135823944794112

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...