Tgrt Haber

Son dakika! AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'başörtüsü' mesajı: Herkes ekran başına... Erdoğan'ın konuşması tarihi olacak

04 Ekim 2022 08:34 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 09:05
Son dakika! AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'başörtüsü' mesajı: Herkes ekran başına... Erdoğan'ın konuşması tarihi olacak

Son dakika haberi: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'başörtüsü' ile ilgili hazırladıkları kanun teklifinin Meclis'e sunacaklarını duyurmasının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP liderine 'başörtüsü' mesajı geldi. "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz." diyen Çelik, Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağını belirtti. Herkesi ekran başına davet eden Çelik, "Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı. Helalleşme turları kapsamına 'başörtüsü'nü de ekleyen Kılıçdaroğlu, başörtüsü ile ilgili bir teklif hazırladıklarını belirtti. Bu konuyu, siyasi malzeme olmaktan çıkaracaklarını ve Salı günkü (bugün) grup toplantılarının ardından ‘başörtüsü’ ile ilgili hazırladıkları kanun teklifini Meclis’e sunacaklarını söyledi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1576995553208143890

CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından AK Parti’den de ‘başörtüsü’ mesajı geldi. CHP liderine "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz" diyerek mesaj veren AK Parti​ Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü tarihi bir konuşma yapacağını duyurdu. 

Sözcü Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık."

BAKAN YANIK: GÜNDEMİ GERİDEN TAKİP EDİYORSUN

Kılıçdarooğlu'na bir mesaj da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan geldi. CHP liderine "Yine ülke gündemini geriden takip etmeye devam ediyorsunuz." diyen Bakan Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Kadınların kılık ve kıyafetlerinden ötürü ayrımcılığa maruz kaldığı ve sizlerin de o dönem alkış tuttuğunuz o karanlık günler hamdolsun ki AK Parti iktidarları döneminde son buldu." ifadelerine yer verdi. 

https://twitter.com/deryayanikashb/status/1577170128210649088

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İlkay Aygün 4 Ekim 2022 08:49

Sonuna kadar reis sonuna kadar Recep tayyip erdoğan ❤????

Sonraki Haber Yükleniyor...