Tgrt Haber

AK Parti'den 'koalisyon' çağrısı

10 Temmuz 2015 17:55
AK Parti'den 'koalisyon' çağrısı

Başbakan Başdanışmanı Mustafa Elitaş önümüzdeki hafta başlayacak koalisyon görüşmelerini değerlendirdi.

Muhalefet partilerinin temsilcilerine çağrıda bulunan Elitaş, "Madem randevular belirlendi. Elinizdeki taşları bırakın, dilinizdeki iğneleri atın, yumruklarınızı gevşetin biz sizinle görüşmeye geliyoruz" dedi. Elitaş şöyle konuştu:

‘ELİNİZDEKİ TAŞLARI BIRAKIN’

Muhalefetin söylemleri iktidar tarafından nasıl algılanıyor diye ifade ederseniz, hem CHP’nin hem MHP’nin ellerinde taş, yumrukları sıkılı, 7 Haziran öncesi gibi hala hükümete, hala AK Parti’ye saldırıları devam ediyor. Yani bir ortaklık kuracağınız, birlikte hareket etmeye çalışacağınız, hükümet olacağınız bir siyasi partiye 7 Haziran öncesinde olduğu gibi seçim meydanlarında teşkilat mensuplarınıza huzurunda söyleyip onları heyecanlandırmak için yapacağınız mitinglerde, nutuklardaki tavır ve davranışı bugün siyaset sahnesinde hükümet etme konumunda eğer ciddiyseniz, hakikatten bu konuda samimi iseniz, bu şekilde söylemde olunmaması gerekir. Ağızlarına iğneleri doldurmuşlar habire iğne fırlatıyorlar.

Madem randevu süreçleri gerçekleşti Sayın CHP yetkililerini, Sayın Milliyetçi Hareket Partisi yetkililerine buradan istirham ediyorum, artık bugün gün belli, konuşacağımız zaman belli,  elinizdeki taşı bırakın, dillinizdeki iğneleri kaldırın, yumruklarınızı gevşetin biz size görüşmeye geliyoruz. Orda milletin temsilcilerine yakışır şekilde görüşmelerimizin devam etmesini istirham ediyorum, buradan ifade etmeye çalışıyorum. Aksi halde, bu şekilde olduğu takdirde konuşacak bir şey de bulamazsınız. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...