Tgrt Haber

Son dakika | AK Parti'den Netflix'in Famagusta dizisine tepki: Kabul edilemez!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
01 Eylül 2024 14:35 - Güncelleme : 01 Eylül 2024 14:53
Son dakika | AK Parti'den Netflix'in Famagusta dizisine tepki: Kabul edilemez!

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Netfilx'te yayımlanacak olan ve Kıbrıs Barış Harekatı'nı hedef alan Famagusta adlı diziye çok sert tepki gösterdi. Çelik, "Barışı getiren ve adaleti tesis eden müdahalenin, Rum propagandasıyla hedef alınmasını kabul edemeyiz" ifadelerini kullandı.

Netflix​'te yayınlanacak Famagusta dizisi sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Kıbrıs Barış Harekatı​'nın manipüle edildiği, Rum tarafının mağdur gösterildiği, Türk askerinin ise sivillere ateş açan güç olarak ekrana yansıtıldığı diziye tepkiler gelmeye başladı. 

AK Parti​ Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Netfilx'te yayımlanacak olan ve Kıbrıs Barış Harekatı'nı hedef alan Famagusta adlı diziye çok sert tepki gösterdi.

"KAHRAMAN TÜRK ASKERİ, BARIŞ VE ADALET HEDEF ALINAMAZ"

"1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nı çarpıtan ve Rum tarafının propagandasını yapan bir dizinin, 20 Eylül’den itibaren bir film platformunda yayınlanacak olması çok rahatsız edicidir. Barışı getiren ve adaleti tesis eden müdahalenin, Rum propagandasıyla hedef alınmasını kabul edemeyiz. Bu dizi vasıtasıyla Kıbrıs Barış Harekatı, kahraman Türk askeri, barış ve adalet hedef alınamaz."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...