Tgrt Haber

AK Parti'den Süleyman Soylu'nun dokunulmazlık hamlesi sonrası açıklama: Bizim için çok kıymetli biri

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ağustos 2024 14:19 - Güncelleme : 01 Ağustos 2024 14:38
AK Parti'den Süleyman Soylu'nun dokunulmazlık hamlesi sonrası açıklama: Bizim için çok kıymetli biri

Süleyman Soylu, milletvekilliği dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM’ye başvuruda bulunmuştu. Konuya ilişkin AK Parti'den bir açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Süleyman Soylu bizim için çok özeldir. Çok kıymetlidir” dedi.

AK Parti​ İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu​, yasama dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle Meclis Başkanlığına başvuruda bulunduğu öğrenilmişti. Konuya ilişkin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

"BİZİM İÇİN ÇOK ÖZELDİR, ÇOK KIYMETLİDİR"

Soylu’nun eleştiriler karşısında kendine özgü duruş sergilediğini aktaran Yılmaz, “Dokunulmazlığımı da kaldırın, gerekirse hepsini' diye konuşabilecek kadar bir özgüven taşıyorum demektir. O da bir başka erdemdir. Ama bizim için çok özeldir. Çok kıymetlidir” ifadelerini kullandı.

"BİZİM BAKANIMIZ, EVLADIMIZ, DEĞERİMİZDİR'

Soylu’nun İçişleri Bakanlığı​ döneminde terörle mücadeleye yönelik önemli hizmetler verdiğinin altını çizen Yılmaz, Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığı zamanında Türkiye’nin terörle mücadelesinde dünyayı da hayretler içerisinde bırakan, dünyanın da hayranlığını kazanan başarılı bir bakanlık süreci gerçekleştirmiş 'değerli bir devlet adamı' olduğunu söyledi. Yılmaz, "Bizim bakanımız, evladımız, değerimizdir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...