Tgrt Haber

AK Parti’den Yeniden Refah çıkışı: Konuşulanların saçılması doğru değil

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 13:01 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 13:25
AK Parti’den Yeniden Refah çıkışı: Konuşulanların saçılması doğru değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan Yeniden Refah Partisi'nin yaptığı 'AK Parti'den Kocaeli ve Sakarya'yı istedik" açıklamasına tepki geldi. Yavuz, masada konuşulanların dışarıya saçılmasının doğru olmadığını söyledi.

Tüm siyasi partilerin yerel seçim​ çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Muhalefet kanadı krizle boğuşurken AK Parti​, aday listelerini tamamladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz​, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, AK Parti'nin aday belirleme sürecinde çok titiz bir açıklama yürüttüğünü kaydetti. 

"KONUŞULANLARIN DOĞRU AKTARILMASI LAZIM"

Birkaç gündür gündemde AK Parti ve Yeniden Refah arasında sonuçlanmayan ittifak​ temasları var... Bu konuya ilişkin de konuşan Yavuz, ittifak görüşmeleri sırasında konuşulan konuların dışarı saçılmasını doğru bulmadığını belirtti. Yavuz, "Çıkıyorsa da konuşulanların doğru aktarılması lazım. Biz bir şey açıklarsak doğru açıklarız" dedi.

AK Parti’den Yeniden Refah çıkışı: Konuşulanların saçılması doğru değil - 1. Resim

"MASADA SAKARYA'NIN İSMİ GEÇMEDİ"

Her iki partinin de karşılıklı tekliflerde bulunduğunu aktaran Yavuz, "Bizim kısım büyükşehirler, ilçeler bazında teklifler getirdiler. Biz bunun olmayacağını söyledik, karşı teklif getirdik. Bizim tekrar konuşuruz dediğimiz noktada cumartesi günü açıklama yaptılar. Masada Kocaeli ve Malatya'nın ismi geçti. Ama Sakarya'nın ismi geçmedi. Ben her şeyi not alan bir adamım. Karşılıklı bir müzakere yürüttük" ifadelerini kullandı.

AK Parti’den Yeniden Refah çıkışı: Konuşulanların saçılması doğru değil - 2. Resim

YENİDEN BİR GÖRÜŞME OLUR MU?

Yeniden Refah ile tekrar bir görüşme olup olmayacağı yönünde soruyu cevaplayan Yavuz, "Yeniden Refah'la masaya oturur muyuz, cevabı bende yok" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...