Tgrt Haber

Son dakika | AK Partili Ahmet Zenbilci oğlu nedeniyle partisinden istifa etti

Editör: Merve Yaz / Kaynak: tgrthaber.com
30 Eylül 2024 15:33 - Güncelleme : 30 Eylül 2024 15:49
Son dakika | AK Partili Ahmet Zenbilci oğlu nedeniyle partisinden istifa etti

Son dakika haberi: AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa etti. Zenbilci yaptığı açıklamada "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir" dedi.

Son dakika haberine göre AK Parti​ Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa​ etti. Zenbilci, oğlunun isminin geçtiği bir soruşturma nedeniyle istifa ettiğini duyurdu.

Zenbilci, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir.

Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum."

Son dakika | AK Partili Ahmet Zenbilci oğlu nedeniyle partisinden istifa etti - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe30 Eylül 2024 15:37

Bilenler bilir Ahmet Zenbilci iyi bir milletvekiliydi, ama şimdiki olaylar yüzünden kendini zor duruma sokmuş

Sonraki Haber Yükleniyor...