Tgrt Haber

AK Partili isimden muhalefete afiş göndermesi: Tarzları ve samimiyetleri bu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 10:54 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 11:44
AK Partili isimden muhalefete afiş göndermesi: Tarzları ve samimiyetleri bu

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan afiş krizi üzerinde muhalefete göndermede bulundu. İnan, "İşte bunların yerel seçime giderken de tarzları ve samimiyetleri bu" dedi.

Yerel seçimler yaklaştıkça İYİ Parti​ ve CHP​ arasında afiş krizi patlak verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, İstanbul'da seçim afişlerinin billboardlara asılmasının İBB​ Başkanı Ekrem İmamoğlu​ tarafından engellediği söylemişti. İmamoğlu ise Akşener'in bu suçlamasına; "Afişlerin billboardlara asılması konusunda sadece belediye kısmı yok firma boyutunun da olduğunu söylemişti.

Afiş krizi nedeniyle iki parti arasındaki gerginlik devam ederken AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, muhalefete bu konu üzerinden göndermede bulundu.

AK Partili isimden muhalefete afiş göndermesi: Tarzları ve samimiyetleri bu - 1. Resim
(AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan)

"BİRBİRİNİZİN AFİŞLERİNİ PARÇALIYORSUNUZ"

Cumhurbaşkanlığı seçiminin üzerinde aylar geçtiğine dikkat çeken İnan, "Bugün o masadaki partiler şu an yönettikleri kentlerde birbirlerinin afişlerini astırmıyorlar. İstanbul'da 8 ay önce beraber olduklarının afişlerini astırmıyorlar. Ankara'da, İzmir'de astırmıyorlar. Ne oldu sizin birlikteliğiniz? Hani siz memleketi büyük bir tecrübeyle yönetecektiniz? Bugün artık birbirinizin afişlerini parçalıyorsunuz. İşte bunların yerel seçime giderken de tarzları ve samimiyetleri bu. Ülke yönetmeyi bu şekilde basite alanların, yerel seçimlerde vatandaşa söyleyeceği bir şey yok" dedi.

AK Partili isimden muhalefete afiş göndermesi: Tarzları ve samimiyetleri bu - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...