Tgrt Haber

AK Partili Turan'dan Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısı: Gel hodri meydan

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2022 19:25 - Güncelleme : 25 Eylül 2022 20:23
AK Partili Turan'dan Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısı: Gel hodri meydan

AK Partili vekil Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na 'Hodri meydan' diyerek adaylık konusunda çağrıda bulundu. Turan, “Aday ol kardeşim! Gel, hodri meydan! Aday ol! Bu milletin irfanında, vicdanında, izanında karşılığı olmadığını bütün dünya görsün” dedi.

Cumhurbaşkanlığı​ seçimlerine aylar kalmasına rağmen 6’lı masa halen ortak adayını açıklamadı. En son CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun partisinden destek istemesi ve Cumhurbaşkanı adaylığında isimleri geçen Mansur Yavaş​ ile Ekrem İmamoğlu'ndan da destek mesajları gelmesi gözleri iyice Kılıçdaroğlu'na çevirdi.

Hala adaylık​ konusunda net bir şey söylemeyen Kemal Kılıçdaroğlu'na AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'dan çağrı geldi. 

Kılıçdaroğlu'nun altılı masada adaylık onayı almadığını vurgulayan Turan, "Bugün gördük ki Kılıçdaroğlu, kendi partililerine büyük bir heyecanla 'Yanımda mısınız? Değil misiniz?' demiş. Aday olma ihtimali azaldıkça, toplumda karşılık bulamadıkça, altılı masada onay almadıkça gerilmeye başladı, saçmalamaya başladı" ifadelerini kullandı.

"YANINDA OLMAYANLA NE İŞİN VAR?"

Turan açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Bir insan kendi ekibine, kendi partisine yanımda mısınız der mi? 11 yıldan beri genel başkansın, yanında olmayanla ne işin var? Sana güvenmeyenle ne işin var? Seninle yürümeyenle ne işin var? Bir insan ekibine benimle misiniz der mi? O kadar polemiklerin, oyunların, siyasi ahlaksızlıkların partisi haline geldiler ki yapılan siyasi yanlışlarla, ahlaki sorunlarla, tartışmalarla gündeme geldiler ki artık genel başkan ekibine benimle misin? Değil misin? diyor.

"ALTILI MASA KILIÇDAROĞLU İLE BERABER DEĞİL"

Bir daha söylüyorum, bu millet Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Altılı masa Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Ama biz, onunla beraberiz. Aday ol kardeşim. Gel, hodri meydan. Aday ol. Bu milletin irfanında, vicdanında, izanında karşılığı olmadığını bütün dünya görsün"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...