Tgrt Haber

AK Parti'nin acı kaybı! Kahreden haberi Ömer Çelik duyurdu: Betül Önderoğlu hayatını kaybetti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ekim 2024 11:39 - Güncelleme : 13 Ekim 2024 14:54
AK Parti'nin acı kaybı! Kahreden haberi Ömer Çelik duyurdu: Betül Önderoğlu hayatını kaybetti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medyasından yaptığı paylaşımda acı haberi duyurdu. AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı üyesi Betül Önderoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

AK Parti​ Gençlik Kolları Teşkilatı üyesi Betül Önderoğlu'nun geçirdiği trafik kazası​ sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Önderoğlu'nun acı haberini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

AK Parti'nin acı günü! Kahreden haberi Ömer Çelik duyurdu: Betül Önderoğlu hayatını kaybetti - 1. Resim


"TEŞKİLATIMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Gençlik Kolları teşkilatımızın fedakar ve çalışkan mensubu Betül Önderoğlu kardeşimizi geçirdiği trafik kazası sonucu kaybettik. Çok üzgünüz. Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Teşkilatımızın başı sağ olsun"


ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı üyesi Betül Önderoğlu için taziye mesajı paylaştı. Erdoğan mesajında; "AK Parti’mizin Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, kıymetli kızımız Betül Önderoğlu’nun bir trafik kazasında vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Betül kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, AK Parti teşkilatımıza, arkadaşlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Esin13 Ekim 2024 11:46

Çok üzücü bir haber Allah rahmet eylesin

Sonraki Haber Yükleniyor...