Tgrt Haber

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok’tan ilk paylaşım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2024 11:30 - Güncelleme : 18 Ocak 2024 11:38

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Turgut Altınok'tan ilk paylaşım geldi. Altınok'un mesajında samimi bir dil kullanması oldukça dikkat çekti.

Tüm partilerin yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Belediye başkanlığı için isimleri belirleyen partiler, adayları tek tek açıklıyor. AK Parti​'de de ikinci aday belirleme toplantısının ardından tüm şehirlerin belediye başkan adaylarını belirlemiş olacak.

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok​'u aday göstereceği dün Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü.

"BU GÜZEL VATANA HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ŞEREFTİR"

Adaylığının kesinleşmesini ardından Altınok, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Altınok'un mesajında samimi bir dil kullanması oldukça dikkat çekti. Altınok paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bizi samimiyetle kucaklayan halkımıza, ana babalarımıza, geleceğimiz evlatlarımıza ve bu güzel vatana hizmet etmek en büyük şereftir…”

ERDOĞAN'DAN ERBAKAN'A İTTİFAK ÇAĞRISI

Öte yandan AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki ittifak görüşmeleri kesilmişti... İki parti arasında bağlar tamamen kopmazken konuyla ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YRP cephesine 'Biraz daha bekleyin, aday açıklamayın' dediği öğrenildi.

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok’tan ilk paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Fatih Erbakan ile yaptığı görüşmede “Biraz daha bekle. İstanbul, Ankara ve İzmir’de hemen aday açıklama.” dediği ifade ediliyor. Görüşmeler şu an tıkansa da Yeniden Refah Partisi de bu 3 büyük il için durdurmuş durumda. Müzakereler olumlu sonuçlanmazsa, Yeniden Refah Partisi de adaylarını açıklayabilir.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...