Tgrt Haber

AK Parti'nin kurucularından Ersin Nazif Gürdoğan vefat etti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Ağustos 2024 19:27 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 19:28
AK Parti'nin kurucularından Ersin Nazif Gürdoğan vefat etti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan'ın vefatı sonrası taziye mesajı yayınladı. Gürdoğan AK Parti'nin kurucuları arasında bulunuyordu.

 AK Parti'nin kurucularından, akademisyen, gazeteci ve yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan vefat​ etti. Prof. Dr. Gürdoğan, "Görünmeyen Üniversite", "Teknolojinin Ötesi", "Kültür ve Sanayileşme", "Hicaz'dan Endülüs'e" ve "Zamanı Aşan Şehirler" adlı eserleriyle tanınıyordu.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan​, hayatını kaybeden AK Parti​'nin kurucularından, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan için başsağlığı mesajı yayımladı.

Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "AK Parti'mizin kurucularından, değerli akademisyen ve yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan hocamızın vefatından derin üzüntü duydum. Kıymetli yol ve dava arkadaşımız Ersin Nazif Gürdoğan'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, yakınlarına, talebelerine, eğitim camiamıza ve AK Parti'mize başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin kurucularından Ersin Nazif Gürdoğan vefat etti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı - 1. Resim

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

79 yaşında hayatını kaybeden yazar ve akademisyen Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da başta olmak üzere pek çok siyasetçi katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...