Tgrt Haber

Vatandaşa parmak salladı, kolunu çekti! Akbelen'de CHP'li isimlere büyük tepki 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
28 Temmuz 2023 22:20 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 22:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, 'ağaç kesimini protesto' eden vatandaşlara destek olmak için Milas'a bağlı Akbelen Ormanı'na gitti. Kılıçdaroğlu ve ekibi burada hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu bulunduğu alandan ayrılırken vatandaşların protestosuna maruz kaldı. 

CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​ ve beraberindeki heyet Milas'a bağlı Akbelen Ormanı'na gitti. Burada 'ormanda ağaç kıyımı yapıldığı' iddiasıyla günlerdir alanda olan köylüleri ziyaret etti.  

Burada bir süre kalığ vatandaşları dinleyen Kılıçdaroğlu, daha sonra vatandaşlardan "Bizimle ağaçlara sarılın" talebi geldi. Alandan aracıyla ayrılmak isteyen Kılıçdaroğlu'nun aracını tokatlayan vatandaşlar, "Arabaya değil, barikata" diyerek Kılıçdaroğlu'nun aracını tokatladı.   

Kılıçdaroğlu, halkın protestoları sonrası geri dönüp kesim alanına gitmek zorunda kaldı.  

Akbelen Kılıçdaroğlu protesto

PROTESTOYA DESTEĞE GİTTİ PROTESTO​ EDİLDİ 

Kılıçdaroğlu'nun beraberine giden heyette bulunan CHP Milletvekili Mahmut Tanal da vatandaşların protestosundan nasibini aldı. Tanal, kendisine tepki gösteren bir vatandaşın 'AK Partili' olduğunu söyleyerek "Sizin yüzünüzden iktidarı kaybettik sen AK Parti'nin provokatörüsünüz" dedi. 

Duruma tepki gösteren vatandaş, "Bizim sayemizde kazanacaktınız iyi ki kazanmadınız" dedi. Tanal ardından yuhalanarak alandan ayrıldı. 

"BANA BAĞIRMA!"

Tanal'ın ardından CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır da Akbelen'de vatandaşlarla polemiğe girdi. Bir kadına karşı sert tavırlarıyla dikkat çeken Başarır, parmak sallayarak "Bana bağırma" dedi.  

VATANDAŞI KOLUNDAN TUTARAK ÇEKTİ 

Mustafa Sarıgül de Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren bir vatandaşı kolundan tutarak sürüklemeye çalıştı. 

Mustafa Sarıgül ve Ali Mahir Başarır

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...