Tgrt Haber

Meral Akşener’den ‘Kılıçdaroğlu aday olursa sandığa bile gitmem” diyen vatandaşa cevap: Yapmayın, öyle yapmayın

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2022 08:26 - Güncelleme : 27 Ağustos 2022 08:36
Meral Akşener’den ‘Kılıçdaroğlu aday olursa sandığa bile gitmem” diyen vatandaşa cevap: Yapmayın, öyle yapmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul’da bir esnaf ziyaretinde gerçekleşen diyalog sosyal medyada gündem oldu. “Kılıçdaroğlu aday olursa sandığa bile gitmem” diyen vatandaşa Akşener, “Yapmayın, öyle yapmayın” diye cevap verdi.

2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın adayı olurken 6’lı masanın ise henüz adayı açıklanmadı. Kulislerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismi öne çıksa da masadaki diğer liderlerin buna sıcak bakmadığı iddia edildi.

KILIÇDAROĞLU ADAY GİBİ

Kılıçdaroğlu’nun gerek açıklamaları gerek ise söylemleri ile cumhurbaşkanlığı adaylığını istediği gözlemlenirken partisinin ise desteği tam. Her fırsatta adaylarının Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen CHP’li isimlerin açıklamalarına bazı muhalefet liderlerinden destek açıklamaları da geldi.

AKŞENER İLE ESNAF ARASINDA ADAY KONUŞMASI

Seçmenin Kılıçdaroğlu’na yönelik nasıl bir bakışı olacağı merak konusu olurken yaşanan ilginç bir an kameralara yansıdı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul’da gerçekleştirdiği bir esnaf ziyaretinde ana gündem maddesi 6’lı masanın adayına döndü.

“CHP’NİN MUHALEFETİ SIFIR”

Esnaf Akşener’e aday konusunda dikkat edilmesi gerektiğini söylerken "Düzgün bir aday çıkmazsa biraz zor gibi. Kılıçdaroğlu'nu koyarsanız biraz zor bu iş. İlla Kılıçdaroğlu olursa gidip oy bile kullanmam. Ne diye görmediğim insana oy vereyim. Bugüne kadar bu iktidarı kim ayakta tuttu, biliyorsunuz yani. CHP'nin muhalefeti sıfır” dedi.

"YAPMAYIN ÖYLE YAPMAYIN"

"Kılıçdaroğlu aday olursa gidip oy bile kullanmam" sözleri üzerine "Yapmayın, öyle yapmayın" diye cevap veren Akşener daha sonra vatandaşa "Kesin CHP'lisin. CHP'liler böyle yapıyor genel olarak" ifadelerini kullandı. Vatandaş ise "Değilim. Eskiden beri MHP'liydim, son iki seçimdir İYİ Parti'ye oy veriyorum ama ortak aday Kılıçdaroğlu çıkarsa hiç sandığa gitmem" dedi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...