Tgrt Haber

Akşener ünlü şarkıcıya rozetini taktı! İYİ Parti'nin belediye başkan adayı oldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2023 10:40 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 11:44
Akşener ünlü şarkıcıya rozetini taktı! İYİ Parti'nin belediye başkan adayı oldu

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında şarkıcı Hakan Peker'e parti rozetini taktı. Peker'in İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı olduğunu duyuran Akşener, ünlü şarkıcıyı tebrik etti. 

Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi geride kaldı, siyaset yerel seçimlere odaklandı. Partilerin seçim hazırlıkları devam ederken İYİ Parti​, 81 ilde ve tüm ilçelerde kendi adayları ile seçmenin karşısına çıkacağını açıkladı.

SİYASETTE SÜRPRİZ GELİŞME

Bu kapsamda İzmir ve Eskişehir dahil birçok yerde adayını duyuran İYİ Parti, Mustafa Sandal’ın ardından şarkıcı Hakan Peker’i de saflarına kattı.

Peker, İYİ Parti’nin dünkü grup toplantısında rozeti Genel Başkan Meral Akşener​ tarafından takıldı. Akşener, ünlü şarkıcının belediye başkan adayı olacağı açıkladı. Ancak henüz hangi belediye için adının geçtiği açıklanmadı.

MİSAFİR DENMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan Peker’in kürsüye çağrıldığı sırada dikkat çeken anlar yaşandı. Peker’in davet ‘aramızda bulunan kıymetli misafirimiz’ sözleri ile çağrılması üzerine Akşener tepki gösterdi. Akşener, ‘yok artık misafir değil’ diyerek düzeltti. 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'nın takdiminin ardından ünlü sanatçı Hakan Peker​ kürsüye geldi.

Akşener Peker’i şu şekilde kürsüye davet etti;

Ünlü pop müzik sanatçısı, şarkı sözü yazarı, müzik yapımcısı ve eski Pop-Sal başkanı, milli şuuru yüksek, vatan sevdalısı Karabük Safranbolu belediye başkan adayımız sayın Hakan Peker’i Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından rozeti takılmak üzere kürsüye davet ediyorum. 

"KAYIPLAR UMRUMDA DEĞİL" 

İYİ Parti lideri sanatçıya rozetini taktı ve "Bir sanatçı, hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız. Memleketinde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun" diye konuştu.

MUSTAFA SANDAL​ DA İYİ PARTİ'YE KATILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde ünlü popçu Mustafa Sandal, İYİ Parti’ye katılacağı öğrenilmişti. Akşener’in Sandal’a yaptığı belediye başkan adaylığı teklifi İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Üçok katıldığı canlı yayında doğrulamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...