Tgrt Haber

Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'teki kavgada yaralanan Hüseyin Örs'e ziyaret

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Aralık 2022 21:33 - Güncelleme : 06 Aralık 2022 22:59

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde yaşanan gerginlik sonrası çıkan kavgada, başından yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs'ü hastanede ziyaret etti.

Bütçe görüşmelerinin ikinci gününde TBMM'de yine gerginlik hat safhadaydı. Meclis'te AK Parti​ ve İYİ Parti milletvekilleri arasında çıkan kavgada, İYİ Partili Hüseyin Örs'ün başı yarıldı.

Hüseyin Örs'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​ ve CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu, Örs'ü hastanede ziyaret etti.

"SAYGISIZLIĞI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Akşener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli dava arkadaşım, Trabzon Milletvekilimiz Sn. Hüseyin Örs’ü hastanede ziyaret ettim. Şükürler olsun durumu iyi. Gazi Meclisimizde millet iradesine ve partimize yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyorum. Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak!” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/meral_aksener/status/1600186026332487681

KILIÇDAROĞLU DA ZİYARET ETTİ

Akşener'den sonra Örs'ü ziyaret edenlerin arasından Kılıçdaroğlu da vardı. Örs ailesi, İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu ve doktorlar ile görüşerek, Hüseyin Örs’ün sağlık durumu hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...