Tgrt Haber

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in İstanbul ve Ankara için yeni taktiği

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
04 Aralık 2023 13:57 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 14:09
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in İstanbul ve Ankara için yeni taktiği

İYİ Parti ile CHP’nin yerel seçimlerde iş birliği yeniden gündemde… CHP lideri Özel’in teklifinde topu GİK’e atan İYİ Parti lideri Akşener nasıl bir yol isleyecek? İşte Akşener’in yerel seçim için izleyeceği kritik taktik… 

Yerel seçimler yaklaşırken CHP​ lideri Özgür Özel’in işbirliği​ için İYİ Parti​ lideri Merak Akşener’i ziyaretinin yankıları sürüyor. Akşener’in Özel’in işbirliği teklifini parti Genel İdare Kurulu’na (GİK)  soracağım açıklamasının ardından gözler İYİ Partiye çevrildi. Peki Akşener nasıl bir yol izleyecek? TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, Akşener’in izleyeceği taktiği açıkladı. 

ÇIKACAK SONUÇ BELLİ 

İYİ Parti’den kaynakları ile görüşen Gürses, konuya ilişkin şunları söyledi: “Bir Genel Başkan Yardımcısı, bir de partinin çok önemli bir ismiyle konuştum. Nasıl oluyor dedim? Akşener’in tavrı şuymuş.  Akşener, hiç tavır belli etmeden dinliyormuş önce, sonra bir karar ortaya çıkıyormuş, sonra o kendi kararını ortaya koyuyormuş. Bunu şundan dolayı yapıyordur, yani genel başkan tavrını belli etse çoğu buna göre tavır belirliyor. Bugün Akşener deseydi ki CHP heyetine ‘benim tavrım hayır yönünde yine ama siz ısrar ediyorsunuz arkadaşlara bir sorayım’ deseydi GİK’ten ‘hayır’ çıkardı. Ancak öyle bir şey demedi. Akşener bir daha sorayım dedi. Akşener bugün kimin ne eğiliminde olduğunu partide biliyor. Kimin ne diyeceğini biliyor. Oradan ne çıkabileceğini biliyor. Efendim iş birliği yapsak daha iyi olur denilecek. İstanbul özelinde filan diyebileceğini biliyor.” 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...