Tgrt Haber

Akşener'in ziyaretine damga vuran an: Sandalye kırılınca kendini yerde buldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2022 18:12 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 18:31

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana'da bir derneği ziyareti sırasında yaşanan olay gündeme damga vurdu. Akşener'in yanına oturmak isteyen İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun sandalyesi kırılınca bir anda kendisini yerde buldu. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​, Adana​'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bir derneğe uğradı. Akşener'in ziyaretin yaşanan bir an gündeme damga vurdu. Akşener ve beraberindeki heyet, ziyaret sırasında hep birlikte bir masaya oturdu.

SANDALYE KIRILDI, KENDİNİ YERDE BULDU

İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun Akşener'in yanına oturduğu anda sandalye kırıldı. Yere düşen Boyvadaoğlu, büyük bir korku yaşanmasına neden oldu. Akşener dahil herkesin yüreği ağzına gelirken kısa sürede ayağa kalkan Boyvadaoğlu, başka bir sandalyeye oturdu. Toplantı kaldığı yerden devam etti.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA KISA SÜREDE YAYILDI

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan görüntüler, kullanıcılar tarafından Twitter'da paylaşıldı. Ayrıca Boyvadaoğlu'nun düşüş sırasında herhangi bir yara almadığını ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...