Tgrt Haber

Adaylık sinyali mi? Ali Babacan atılan sloganlar sonrası ceketini çıkarttı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
16 Ocak 2023 07:07 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 09:17

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’daki düzenlenen etkinlikte ‘Cumhurbaşkanı Ali Babacan’ sloganları atıldığını duyunca ceketini çıkartarak açıklamalarını sürdürdü.

6’lı masada aday belirsizliği ve gelen açıklamalar ile görüş ayrılıkları olduğu defalarca ortaya çıktı. Daha önce masa isterse “aday olurum” diyen CHP​ liderine masadan bir rakip geldi. Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan​ geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaptığı açıklama adaylığa sinyal olarak yorumlanmıştı. Babacan, masanın aday göstermesi durumunda seçimleri rahat kazanabileceği ve ülkeyi de rahatça yönetebileceğini söyledi.

‘CUMHURBAŞKANI BABACAN’ SLOGANLARI SONRASI CEKETİNİ ÇIKARDI

Ali Babacan’ın açıklamalarının yankıları sürerken DEVA Partisi’nin Ankara’da gerçekleştirdiği etkinlikte yaşananlar ‘adaylık’ sinyaline bir mesaj daha olarak yorumlandı. Ali Babacan’ın konuşmasının hemen başlarında ‘Cumhurbaşkanı Ali Babacan’ sloganları yükseldi. Bunun üzerine Babacan, ceketini çıkararak açıklamalarına devam etti. Babacan'ın hareketi sonrası salonda alkış sesleri yükseldi.

Babacan'ın ceketini çıkarması adaylık sinyali olarak yorumlandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ferdii16 Ocak 2023 14:34

Ceket çıkarmakta moda oldu

Sonraki Haber Yükleniyor...