Tgrt Haber

Ali Babacan'ın Cumhur İttifakı çıkışına Akşener'den tepki!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
20 May 2023 15:36 - Güncelleme : 20 May 2023 15:44
Ali Babacan'ın Cumhur İttifakı çıkışına Akşener'den tepki!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın gündem yaratan "Cumhur İttifakı 'Gelin biz beraber çalışalım' derse çalışmaya hazırız" sözlerine cevap verdi. Akşener, "Ne söylediğiniz değil, ne zaman söylediğiniz önemlidir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçiminin yapıldığı 14 Mayıs pazar gününden beri sessizliğini koruyan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, bugün seçim sonuçlarına ilişkin ilk defa açıklamalarda bulundu. 13. cumhurbaşkanı için sonuna kadar Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​'nu destekleyeceklerini söyleyen Akşener, ittifak ortaklarından DEVA Partisi​ Genel Başkanı Ali Babacan​'ın 'Cumhur İttifakı' çıkışına da yorumda bulundu.

Ali Babacan'ın Cumhur İttifakı çıkışına Akşener'den tepki!

BABACAN'IN CUMHUR İTTİFAKI​ SÖZLERİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir televizyon yayınında anayasa değişikliği konusuna ilişkin, "Eğer Cumhur İttifakı Anayasa değişikliği konusunda 'Gelin beraber çalışalım' derse ona da hazırız." ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medyada muhalif kesim tarafından eleştirildi.

Ali Babacan'ın Cumhur İttifakı çıkışına Akşener'den tepki!

AKŞENER'İN HOŞUNA GİTMEDİ

2. tur seçimleriyle ilgili açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Akşener'e, Ali Babacan'ın bu sözleri soruldu. Akşener ise, "Şimdi ben izlemedim, arkadaşlarım söylediler. İşte bazen ne söylediğiniz değil, ne zaman söylediğiniz önemlidir" diye cevap vererek, Babancan'a tepkisini dile getirdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...