Tgrt Haber

Ali Babacan'ın İmamoğlu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 Ocak 2024 23:19 - Güncelleme : 08 Ocak 2024 23:19
Ali Babacan'ın İmamoğlu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! 

Yerel seçimlere 83 gün kala adaylar birer birer belli olmaya başladı. Cumhur İttifakı seçimlere koalisyon yaparak girerken Millet İttifakı ise dağıldı. Millet İttifakı içinde yer alan Ali Babacan'ın DEVA Partisi ise partilere 81 ilde tek başına girme kararı aldı. Seçime start veren Babacan'ın İmamoğlu paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu. 

Yerel seçimler için siyasi partiler kolları sıvadı. İstanbul​ için kıyasıya yarışın olacağı seçimde Meclis'te küçük grupları olan siyasi partiler de hazırlıklarını sürdürüyor.

Seçime kendi adaylarıyla girmeye hazırlanan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan​ da 81 ilde kendi adaylarını belirlemek için kolları sıvadı.

Bir gazetecinin "DEVA Partisi​ olarak 81 ilde aday çıkaracak mısınız?" sorusuna Babacan, tüm ülke sathında seçimlere kendi adları ve logolarıyla katılacaklarını söyleyerek cevap verdi. 

İMAMOĞLU PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU!

Sosyal medyada seçim​ çalışmalarını bilgilendirmek maksadıyla paylaşımlarda bulunan Ali Babacan'ın İmamoğlu paylaşımı sosyal medyada büyük etkileşim aldı. 

Yarın İmamoğlu ilçesini ziyaret etmesi beklenen Babacan, "İmamoğlu'na DEVA. 9 Ocak Salı günü Adana İmamoğlu'nda vatandaşlarımızla buluşacağız" diyerek X hesabından paylaşımda bulundu. 

Kullanıcılar yorumlara İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​'nun fotoğraflarını koydu. Binlerce X kullanıcısı gönderiyi tekrar paylaşarak etkileşime soktu. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...