Tgrt Haber

Ankara Valisi'nden çağrı

14 Mart 2016 14:36
Ankara Valisi'nden çağrı

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Kızılay'daki bombalı terör saldırısıyla ilgili yayınladığı taziye mesajında, sivillerin hedef alındığını belirterek, teröre karşı kenetlenme çağrısında bulundu.

Kılıçlar, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi. "13 Mart Pazar günü Ankara’da sivil vatandaşlarımızı hedef alan hain bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.
Bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum.
Birlik ve beraberliğimizin, halkımızın huzur ve güveninin hedef alındığı bu menfur saldırılar hiç şüphesiz güvenlik güçlerimizin terörle mücadele azmini ve kararlılığını daha da güçlendirecektir. Bu saldırılar karşısında milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, birbirimizle daha iyi kenetlenmek terörün ulaşmak istediği hedefleri de boşa çıkaracaktır.
Bu vesileyle bir kez daha hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum." (Milliyet)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
adın Mehmet Ali14 Mart 2016 15:48

adın Mehmet Ali Ankara&tt2;daki 18 45 te meydana gelen terör eylemini kınıyorum yurttaşlarımızın için üzgünüm yakınlarına başsağlığı diliyorum ancak dün gece saldırıda hayatını kaybeden bir kardeşimiz siyasilere Kızmış olabilir ama Türk ırkını yerin dibine batsın dedi devletin hakaret etti Bu kardeşimiz Ya özür dileyecek Türk milletinden yada Ankara Savcılığı ve Ankara valiliği Bu şahıs hakkında soruşturma yapsak daha iyi olur düşüncesindeyim teröristlerin amaçları Belli zaten bunun arkasında PKK var zaten olayı gerçekleştirenleri de onlar çünkü aynı saatlerde veya bir gün önce bunlar bir ilimizde Yolun ortasına kazarken terörist bomba yerleştirme kalkarken askerlerimiz tarafından Tek Kurşunla öldürüldü zaten amaçları belli kandil&tt2;deki Köpekler ne zaman temizlenecek merak ediyoruz çünkü kandil&tt2;deki köpekler temizlendiğinde şehirdeki köpekleri yakalamak daha basit olur düşüncesindeyim artık bu millet bu işten kurtulsun PYD bu işin içerisinde Allah belalarını versin diyorum Kürt ve Türk kardeşler Yaşasın diyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...