Tgrt Haber

Arnavutköy’deki muhtarlık kavgasında silahlar konuştu: 2 yaralı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Nisan 2024 04:10 - Güncelleme : 01 Nisan 2024 04:14

Arnavutköy Bolluca Merkez Mahallesi'nde, iki farklı muhtar adayına destek veren aile üyeleri arasında, seçimlerin ardından anlaşmazlık yaşandı. Okulda başlayan kavga sokaklara indi. Silahların çekildiği kavgada 32 yaşındaki Mahmut Dizman ve o sırada oradan geçmekte olan Mustafa Arslan ağır yaralandı.

Türkiye yerel seçim​ için sandık başına gitti. Mahalle muhtarlarının da kıyasıya yarıştığı seçimde kavgalar ise demokrasi gününe damga vurdu. İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Arnavutköy Bolluca Merkez Mahallesi Koca Yusuf Caddesi’nde meydana gelen muhtarlık kavgasında akraba oldukları öne sürülen iki aileden bir tarafın eski muhtar Ahmet Güleryüz’ü desteklediği, diğer tarafın ise seçimlerde birinci olan ve muhtar seçilen Murat Tepe’yi desteklediği öğrenildi.

SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ 

Seçimin ardından okulda ateşlenen kavga sokağa taşındı. Çıkan kavga silahlı çatışmaya döndü. Silahtan çıkan kurşunlar Mahmut Dizman (32) ve yoldan geçtiği öne sürülen Mustafa Arslan kurşunların hedefi oldu. 

Arnavutköy’deki muhtarlık kavgasında silahlar konuştu: 2 yaralı  - 1. Resim

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Mahmut Dizman ve Mustafa Arslan’ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. 

Olay yeri inceleme ekipleri olayın yaşandığı caddede incelemelerde bulundu. Silahlı çatışma anları cep telefonu kamerasında, görüntülerde sokakta iki grubun sağa sola koşuştuğu ve çok sayıda silah sesinin duyulduğu ve yerde yatan iki yaralının olduğu görülüyor. 

Polisin kavgayla ilgili soruşturması devam ediyor.  

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...