Tgrt Haber

Aslı Baykal’dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözler!

19 Kasım 2022 09:58 - Güncelleme : 19 Kasım 2022 10:03
Aslı Baykal’dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözler!

CHP’den geçtiğimiz günlerde istifa eden eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kemal Kılıçdaroğlu’na sert göndermelerde bulundu. Aslı Baykal, “Özgürlükçü olmak için gayrı milli olmak zorunluluğu yoktur” derken ‘hamburger’ göndermesi ile adeta CHP’lileri çıldırttı.

Eski CHP​ Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal​ geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa etti. Bu karar sonrasında parti yönetimine sert eleştirilerde bulunan ve CHP’yi milli değerleri hissetmemek, gayri milli odaklarla diyalog kurmak ile suçlayan Aslı Baykal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu sefer Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.  Taksim’deki hain terör saldırısında ‘seçim kampanyası’ eleştirisi yapan ve muhalefeti topa tutan Baykal, Twitter’dan yaptığı açıklama ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert göndermelerde bulundu.

https://twitter.com/asliibaykal/status/1593682581937078275

“ELBETTE MİLLİYİM”

CHP liderinin 2023 seçimi için ‘icazet aldı’ iddialarıyla gündemden düşmeyen Amerika ve İngiltere gezilerine dikkat çeken Baykal, şu ifadeleri kullandı:

“Özgürlükçü olmak için gayrı milli olmak zorunluluğu yoktur. Elbette özgürlükçü ve demokratım ve elbette milliyim. Benim çizdiğim siyasal model budur. Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil.”

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...