Tgrt Haber

Ayşen Namlı AK Parti'den istifa etti

13 Kasım 2015 14:53
Ayşen Namlı AK Parti'den istifa etti

İzmir'de AK Parti Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ayşen Namlı (59) partisinden istifa etti. Namlı, 'Benim partimin ideolojisiyle hiçbir sıkıntım yok ancak şahıslarla ilgili sıkıntılarım var'.

AK Parti Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ayşen Namlı, partisinden istifa etti. Namlı, DHA’ya yaptığı açıklamada, "Benim partimin ideolojisiyle hiçbir sıkıntım yok ancak şahıslarla ilgili sıkıntılarım var. Partimin görüşleri doğrultusunda hizmete devam edeceğim. Dik ve doğru durmayı sürdüreceğim. Hiçbir partiye geçmeden görevimi bağımsız tamamlayacağım" dedi. Akaryakıt istasyonu işleten 59 yaşında Namlı, bir üre önce AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanlığı’ndan da istifa etmişti. Namlı’nın istifası ile AK Parti’nin meclisteki koltuk sayısı üçe düştü. Müslüm Karakeçeli, Ersin Güngör ve Abdullah Mertoğlu görevlerine devam ediyor. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...