Tgrt Haber

Babacan'ın 'İHA ve SİHA' çıkışına Tanju Özcan'dan tepki: PKK'ya akşamdan verilmiş sözün mü var?

17 Ocak 2023 14:11 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 15:10
Babacan'ın 'İHA ve SİHA' çıkışına Tanju Özcan'dan tepki: PKK'ya akşamdan verilmiş sözün mü var?

Geçtiğimiz aylarda CHP'den 1 yıl süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yerli İHA ve SİHA üreticisi Baykar'ı hedef alan açıklamaları nedeniyle DEVA Partisi lideri Babacan'a tepki gösterdi. Terörle mücadele konusunda Türkiye'nin İHA ve SİHA'lara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Özcan, "İHA ve SİHA'ları Terör örgütlerine karşı kullanmayacağına dair HDP-PKK’ya akşamdan verilmiş sözün mü var?" dedi.

DEVA Partisi​ Genel Başkanı Ali Babacan'ın, "İktidara gelirsek hükümetin dokunulmaz olarak gösterdiği İHA​'lara, SİHA'lara dokunacağız. Kusura bakmasınlar ama biz dokunacağız" ifadelerine bir tepki de geçtiğimiz aylarda CHP'den 1 yıl süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı​ Tanju Özcan'dan geldi.

'TERÖRLE MÜCADELEDE İHA-SİHA'YA İHTİYAÇ VAR'

Sosyal medya hesabı üzerinden Babacan'a tepkisini dile getiren Tanju Özcan, terörle mücadele konusunda Türkiye'nin İHA ve SİHA'lara ihtiyacı olduğunu belirtti. Özcan, Babacan'ın "İHA ve SİHA'lara dokunacağım" ifadelerine de değinerek "Terör örgütlerine karşı kullanmayacağına dair HDP-PKK’ya akşamdan verilmiş sözün mü var?" ifadesini kullandı.

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1614974415179059201

Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Terörle mücadele konusunda bu ülkenin İHA’lara SİHA’lara senden daha çok ihtiyacı var. Sen bu İHA’lara SİHA’lara dokunacağım derken Terör örgütlerine karşı kullanmayacağına dair HDP-PKK’ya akşamdan verilmiş sözün mü var?"

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...