Tgrt Haber

Babasını kaybeden Fatma Şahin'den hüzünlendiren mesaj

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
02 Temmuz 2023 17:18 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 17:28
Babasını kaybeden Fatma Şahin'den hüzünlendiren mesaj

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, dün vefat eden babasını bugün toprağa verirken, sosyal medyadan paylaştığı mesajla hüznünü dile getirdi.

Babası Mustafa Kıymık dün vefat eden Gaziantep​ Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin​, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

82 yaşında, yaşlılığa bağlı nedenlerle hayata gözlerini yuman Kıymık'ın cenazesi, Gaziantep Asri Mezarlığında, Maliye ve Hazine Bakanı Mehmet Şimşek'in aralarında olduğu yüzlerce kişinin katılımıyla kılınan cenaze​ namazının ardından toprağa verildi.

Babasını kaybeden Fatma Şahin'den hüzünlendiren mesaj

"BAYRAMLAR ÖKSÜZ VE YETİM KALDI..."

Annesi gibi babasını da bir bayram günü kaybeden Şahin, cenaze sonrası yaptığı paylaşımda, "Bir Ramazan Bayramı annemi, bu Kurban Bayramı'nda da babamı kaybettim. Bayramlar öksüz ve yetim kaldı benim için" dedi. 

https://twitter.com/FatmaSahin/status/1675424582432432135

Şahin mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: "Hayatı boyunca çocuklarına siper olmuş, son limanım babamı, bugün öğle namazına müteakip Şireci Camii'nden uğurlayacağız. Rabbim, affıyla karşılasın. Afiyetten ayırmasın." 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...