Tgrt Haber

BAE lideri Al Nahyan'dan destek telefonu! Terör saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Ekim 2023 07:56 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 08:10
BAE lideri Al Nahyan'dan destek telefonu! Terör saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı

Ankara'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye, Körfez'den destek geldi. BAE lideri Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak, dayanışma mesajı verdi.

Ankara​'daki terör saldırısının ardından dünyadan Türkiye​'ye dayanışma mesajları gelmeye devam ediyor. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, geçmiş olsun ve destek mesajları verdi.

ULUSLARARASI TOPLUMA SESLENDİ

Anadolu Ajansı'nın BAE resmi ajansı WAM'dan aktardığı habere göre, Al Nahyan, Ankara'daki terör saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ı telefonla arayarak, BAE'nin, Türkiye ve kardeş Türk halkıyla dayanışma içerisinde olduğunu iletti. Al Nahyan, terörün her türlüsüyle mücadele için ortak uluslararası çabaya ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Saldırıda yaralanan güvenlik güçlerine acil şifalar temennisinde bulunan Al Nahyan, Türkiye ve kardeş Türk halkına her türlü kötülükten güvende ve istikrar içinde selamette olmaları temennisini seslendirdi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...