Tgrt Haber

Bahçeli: Aydın Doğan müşahit olsun

27 Ocak 2017 08:55
Bahçeli: Aydın Doğan müşahit olsun

Bazı yayın organlarının referandum öncesinde MHP'yi hedef alan yayınlar yaptığını belirtenDevlet Bahçeli, isim vererek medya patronlarını topa tuttu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından referandumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Referandum üzerinden milleti ayrıştırmayı amaçlayan profesyonel nifakçılar kampanyalarına çoktan başladığını belirten Bahçeli: "Yanlışı bilerek işlemek, sonra yanlışlığın faturasından korkup gerçeği saklamak bir telaşın tezahürüdür. Biz yanlış yapmıyoruz ki telaşa kapılalım. Biz millet için evet, devlet için evet, Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet diyoruz" ifadesini kullandı. Partisinin tabanının referandum konusunda MHP yöneticilerinden farklı düşündüğü yönündeki iddialara tepki gösteren Bahçeli “Tekrar hatırlatıyor, yeniden söylüyorum. Bizde taban yoktur, dava arkadaşlarımız vardır. Bizde tavan yoktur, ülkücü şuur hakimdir" ifadesini kullandı.

İSİM İSİM SAYDI

Televizyonlarda MHP hakkında atıp tuttuğunu belirten Bahçeli, şunları ifade etti:"Madem MHP'de hayırcı muhalifler etkin ve çoğunluktadır, o zaman YSK ayrı bir sandık kursun, başına da müşahit diye Aydın Doğan'ı oturtsun. Olmadı Turgay Ciner, yetmiyorsa Ferit Şahenk kurulan ayrı sandıklarda görev yapsınlar. Ak koyun kara koyun ayrılsın, Cingöz Recailerin sayıları belli olsun."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...