Tgrt Haber

Devlet Bahçeli'den Dilan Polat ve 'Fatih Terim Fonu' yorumu: Toplumsal arınma yükümlülüktür

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
28 Kasım 2023 12:04 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 12:04
Devlet Bahçeli'den Dilan Polat ve 'Fatih Terim Fonu' yorumu: Toplumsal arınma yükümlülüktür

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, spor dünyasının ünlü isimlerinin para kaptırdığı fon dolandırıcılığı ve Dilan Polat olayı hakkında konuştu. Polat için "Saçlarına dolardan bukle yapan şaibeli soytarı" ifadesini kullanan Bahçeli, bu tür olayların toplumda haklı bir öfkeye neden olduğunun altını çizdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında spor dünyasının ünlü isimlerinin para kaptırdığı fon dolandırıcılığı ve Dilan Polat olayı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Polat için "Saçlarına dolardan bukle yapan şaibeli soytarı" ifadelerini kullanan Bahçeli, bu tür olayların toplumda haklı bir öfkeye neden olduğunun altını çizdi. 

"TİKTOK REZALETİ SALGIN GİBİ YAYILMAKTADIR"

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Daha çok faiz geliri elde etmek için tertip edilmiş fon ve finans oyunları, doymayan kursakların tahriki ile milyon dolarlarını bu fona bağlayan tanınmış simalar, bunlara çanak tutan sahtekar bankacılar, saadet zincirleri, saçlarına dolardan bukle yapan şaibeli soytarılar milletimizde haklı bir öfkeye neden olmaktadır. TikTok rezaleti salgın gibi yayılmaktadır. Toplumsal arınma, siyasi aklanma, ertelenemez yüklümlülüktür" 

DİLAN POLAT MEKTUP GÖNDERDİ

Öte yandan Eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ile vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat, avukatlarıyla birlikte mektup gönderdi. Çocuklarını göremediği için çok üzgün olduğunu dile getiren Polat, “Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor. Ama Allah dayanma gücü veriyor” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL'E HEDEP TEPKİSİ

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e de HEDEP üzerinden yüklendi. CHP ile PKK arasındaki teğet noktaların sayılamayacak kadar fazlalaştığını söyleyen Bahçeli, "CHP Genel Başkanı kulağını Kandil'e ve yeminli Türkiye düşmanlarına verdiği müddetçe hüsran ve hezimetten kurtulamayacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...