Tgrt Haber

Bahçeli'den Millet İttifakı'na tepki: Teröristlerle aynı masadalar

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT Haber
05 May 2023 17:10 - Güncelleme : 05 May 2023 18:42

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, Yozgat mitinginde Millet İttifakı'na sert sözlerle yüklendi. CHP ve İYİ Parti'nin teröristlerle birleştiğini söyleyen Bahçeli, "Bunlarla gelecek olmaz, Bunlara Türkiye emanet edilemez" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende' Yozgat​ Mitingi'nde konuşuyor. Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslenen MHP​ lideri Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde;

''Yozgat'ı anlatmak için kelimeler yetersiz, cümleler kifayetsizdir. Çünkü Yozgat bir şuurdur, yalnızca yaşanır. Çünkü Yozgat bir ilim, irfan ve inançtır, sadece idrak edilir. Önce sipariş bir masa kurdular, sonra 6 parti o masaya oturdu. CHP ve PKK aynı masadadır. FETÖ masanın gözcüsüdür. CHP ve HDP aynı kanlı masanın paydaşıdır. İYİ Parti ve HDP/PKK bir elmanın iki yarısıdır. Önlerine kim geldiyse olmayan makamları dağıttılar, 'sabah ilk kalkanı cumhurbaşkanı yardımcısı yapacağız' dediler. Siyaseti mal pazarlığına çevirdiler.''

'KILIÇDAROĞLU, SÖYLEYE SÖYLEYE KAFANA SOKACAĞIM...'

''Acınacak hallerine, gülmeyi yeğlediler. Acizliklerini demokrasi, özgürlük ve adalet kavramlarıyla örtbas etmeyi denediler. 385 günde bir cumhurbaşkanı adayını zorlukla belirlediler. Türkiye'yi yıkmak için el birliği yapan zillet ve zulüm cephesini perişan etmek için sıra sizde. Vatan ve bayrağa sahip çıkmak için söz, karar, yetki hepinizde... Terörist Demirtaş'ı serbest bırakacağını vadeden Kılıçdaroğlu, aynen çarkıfelek gibidir. Bir terörist alçakça milletimizi tehdit ederek, 'Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar' demiştir. Sayın Kılıçdaroğlu, sana söyleye söyleye şu gerçeği kafana sokacağım, bundan da asla vazgeçmeyeceğim; sen inkar etsen de Selahattin Demirtaş teröristtir. HDP bölücüdür, Türkiye düşmanıdır.''

'TÜRKİYE BUNLARA EMANET EDİLEMEZ'

''CHP, İYİ Parti, HDP/PKK, FETÖ ve marjinal sol partiler aynı bataklıkta birleşmişlerdir. Bunlarla bir gelecek olamaz, bunlara Türkiye emanet edilemez, asla güven duyulamaz."

''CHP İLE PKK AYNI MASADADIR, FETÖ MASANIN GÖZCÜSÜDÜR"

"Yozgat'a haram giremez, girmemiştir. Yozgat cesurdur, zalime boyun eğmez. Milli umutları karartmak isteyen siyasi partiler zillet ittifakında toplanmıştır. Gerçek ortadadır. Önce sipariş masa kurdular. Sonra 6 parti o masaya oturdu. Bizim için malum olanı tescillediler. CHP ile PKK aynı masadadır. FETÖ masanın gözcüsüdür. İYİ Parti ile HDP ve PKK bir elmanın iki yarısı. Kılıçdaroğlu'na 'Kazanamayacak aday' dediler, masada kriz çıkardılar. Birbirlerine oyun oynadılar. Milletimizi aldatmak istediler. Adına 'Strateji' dediler. Sonra tutup iki büyükşehir belediye başkanını Cumhurbaşkanı Yardımcısı dediler. Önlerine kim geldiyse olmayan makamları dağıttılar. Sabah ilk kalkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı yaptılar."

"KALP İŞARETİNİN MUHATABI PKK VE FETÖ'DÜR"

"Elleriyle kalp işareti yaptılar. Kalp işarette değil itibardadır. Kalpleri kaskatı kesilmiş olan zillet partilerinin başkanlarının muhatapları PKK'dır, FETÖ'dür. Aylarca koltuk paylaşmalarında gerilimler yaşandı. Köşe kapmaca oynadılar. Kaçak güreştiler. Birbirlerinin kuyusunu kazdılar. Cumhurbaşkanı adaylarını 'kukla' yerine koydular. Milletimiz yas tutarken sözde bakanlık dağıtımı yaptılar. Boşa sallayıp dolu tutma hevesine kapıldılar."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...