Tgrt Haber

Bahçeli'nin 'Tercihim sınıf arkadaşım' sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan cevap: Yorum yok

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Aralık 2022 21:42 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 22:22

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak üniversiteden sınıf arkadaşı Kemal Kılıçdaroğlu'nu görmek istediğini söylememişti. Bahçeli'nin bu açıklamalarına CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) başlayan bütçe görüşmelerine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, gazetecilerin Altılı Masa​'nın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için anket yapacağı iddialarına ilişkin yöneltilen soruya, "Tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur" şeklinde cevap vermişti.

Bahçeli'nin bu ifadeleri karşılık olarak CHP​ lider Kemal Kılıçdaroğlu​,"Haberim var, yorum yok" ifadelerini kullandı.

"BAŞARILI SİYASETÇİ OLMASINI BEKLİYORUZ"

Öte yandan Bahçeli, 2010'da partisinin Meclis Grup Toplantısının ardından CHP Genel Başkanlığı'na seçilen Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak "Kendileri benim okul arkadaşımdır. Başarılı bir öğrenciydi. Başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz" demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...