Tgrt Haber

Bakan Akar uyardı: Fitne, fesat sokmaya çalışanlara inanmayın

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 May 2023 13:20 - Güncelleme : 19 May 2023 13:45
Bakan Akar uyardı: Fitne, fesat sokmaya çalışanlara inanmayın

Türkiye'nin önümüzdeki süreçte daha da iyiye ve ileriye gideceğini belirten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir uyarıda bulundu. Akar, "Fitne, fesat sokmaya çalışanlara inanmayın" dedi.

Türkiye​'de milyonlarca seçmenin sandık başına gittiği 14 Mayıs seçimlerinin ardından AK Parti’den Kayseri​ milletvekili seçilen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Karseri'de vatandaşlarla buluştu.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; parti otobüsüyle kent merkezinde dolaşan Akar, vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutladı. Bakan Akar’a halk yoğun ilgi gösterdi.

"FİTNE, FESAT SOKMAYA ÇALIŞANLARA İNANMAYIN"

Çay ocağında oturanların davetini kabul eden Akar, burada açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin önümüzdeki süreçte daha da iyiye ve ileriye gideceğini belirten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir uyarıda bulundu. Akar, "Fitne, fesat sokmaya çalışanlara inanmayın" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...