Tgrt Haber

Adalet Bakanı Bozdağ’dan Özdağ’a tepki: Akıl fukaralığı değilse ihanettir

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
06 May 2022 23:24 - Güncelleme : 06 May 2022 23:39
Adalet Bakanı Bozdağ’dan Özdağ’a tepki: Akıl fukaralığı değilse ihanettir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın hedef göstermesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Özdağ’ın söylemlerini eleştiren Bakan Bozdağ, “Halkın bir kesimini diğerine karşı kışkırtmak, hamakat veya akıl fukaralığı ya da gaflet değilse ihanettir." Dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündemdeki tartışmaların ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Makam ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Bozdağ, misafirperverliği için Soylu’ya teşekkür ettikten sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a tepki gösterdi.

Bakan Bozdağ, paylaşımında "Türk milletinin evlatları arasında ırkçılık, kin, nefret ve düşmanlık tohumları ekmek ve halkın bir kesimini diğerine karşı kışkırtmak, hamakat veya akıl fukaralığı ya da gaflet değilse ihanettir." ifadesine yer verdi.

"HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALMAK DEVLETİMİZİN ASLİ GÖREVİ"

Bozdağ, Türk milletinin birlik ve beraberliğini vurguladığı paylaşımının devamında şunları kaydetti:

"Dinimizin, kültürümüzün, medeniyetimizin ve tarihimizin reddettiği ve ecdadımıza asla bulaşmamış ve bulaştırılamamış ırkçılık hastalığını hiç kimse aziz Türk milletinin evlatlarına bulaştırmayı başaramayacaktır. Türk milletinin birlik ve beraberliği, insanlarımız arasındaki kardeşlik hukuku; hem milletimizi hem de devletimizi güçlü kılan bitmez tükenmez hazinemizdir. Bu hazineyi korumak için her türlü tedbiri almak devletimizin asli görevidir. Hiç kimse bu hazinemize dokunamayacaktır."

BAKAN SOYLU’DAN BOZDAĞ’A TEŞEKKÜR

İçişleri Bakanı Soylu da ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Bakan Soylu, "Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ Beyefendi'ye, Bakanlığımıza ziyareti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde millete hizmet yolunda yol arkadaşlığı için şükranlarımı sunuyorum." paylaşımını yaptı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...