Tgrt Haber

Bakan Fahrettin Koca'ya 'en zor' emekli sorusu: "Reis söz verdi!"

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Mart 2024 23:02 - Güncelleme : 12 Mart 2024 23:13

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, halk ziyaretlerinde emekli bir vatandaşın sorusunu 'zor soru' olarak nitelendirdi. Emeklilerin beklentilerine karşılık olarak "Reis söz verdi, gereği yapılacak" şeklinde konuştu.

Emeklilerin durumuyla ilgili yeniden yapılacak düzenlemeler seçim ziyareti sırasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca​'ya soruldu. "En zor soru" diyen Koca vatandaşa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın sözünü hatırlatarak yanıt verdi.

Sağlık Bakanı Koca, Ankara​ Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı'ya destek olmak amacıyla bölgede hastane ve esnaf ziyaretleri yaptı.

Sağlık Bakanı Koca'yı, Mamak Devlet Hastanesi'ne gelişinde, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alpaslan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Mamak Belediye Başkan adayı Asım Balcı ile hastane Başhekimi Murat Özcan karşıladı.

Hastanede tedavi gören hastalarla ve hasta yakınlarıyla sohbet edip durumlarını soran Koca, hastane hakkında da bilgi aldı.

Daha sonra Balcı ile Sağduyu Caddesi'ndeki dükkanları gezen Bakan Koca, esnaf ve müşterilerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi, çocuklara hediye dağıttı.

Koca, fiyatları sorup İstanbul'daki fiyatlarla karşılaştırdı, Ankara'nın daha ucuz olduğunu söyledi.

"EN ZOR SORUYU SORDUN ŞİMDİ"

Sağlık Bakanı Koca, bir iş hanında, "Emeklilerin durumu ne olacak?" diye soran kişiye, "En zor soruyu sordun şimdi. Ne diyeyim? Söz verdi Reis. Cumhurbaşkanımız dedi ki 'Emeklilerin durumunun farkındayım. Gereğini yapacağız.' dedi. Gereğini yapacağına inanıyoruz, hiç şüpheniz olmasın, bugüne kadar söz verip de yapmadığı bir şey olmadı." yanıtını verdi.

Bazı vatandaşlar da Türkiye'deki sağlık sisteminin dünyaya kıyasla çok daha iyi durumda bulunduğunu, şehir hastanelerinin son derece konforlu olduğunu ifade etti.

 

Bakan Fahrettin Koca'ya 'en zor' emekli sorusu:

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...