Tgrt Haber

Bakan Fidan, Blinken ile görüştü! Gündem: Tahıl anlaşması ve NATO

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Temmuz 2023 15:34 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 16:11
Bakan Fidan, Blinken ile görüştü! Gündem: Tahıl anlaşması ve NATO

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki ismin görüşmesinde, NATO genişlemesi ve İstanbul Tahıl Anlaşması konuşuldu.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Fidan​'ın ABD​'li mevkidaşı Blinken​ ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği aktarıldı.

İki isim görüşmede, NATO​'nun genişlemesi, İstanbul Tahıl Anlaşması, sentetik uyuşturucu tehdidiyle mücadele alanındaki işbirliği ve bu konuda ABD'nin ev sahipliğinde 7 Temmuz'da düzenlenecek uluslararası toplantıyı ele aldı.

İNGİLTERE'DE BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

Bakan Fidan ve Blinken, İngiltere'nin ev sahipliğinde düzenlenen "2023 Ukrayna İyileştirme Konferansı" kapsamında baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirmişti.

Fidan ve Blinken'ın Haziran ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da yaptıkları ikili görüşmede, Ukrayna'daki durum, NATO genişlemesi ve ikili ilişkiler ele alınmıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...