Tgrt Haber

Bakan Fidan'dan Karadağ ile iş birliği mesajı: Projelere teşvik ediyoruz

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Haziran 2023 17:57 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 18:19
Bakan Fidan'dan Karadağ ile iş birliği mesajı: Projelere teşvik ediyoruz

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağ Türk Ticaret Odası açılış töreninde, Karadağ hükümeti ile iş birliği sürecinin sıklaştırılması konusunda gereken adımların atılacağını söyledi. Fidan, "Özellikle turizm, sağlık, eğitim, sağlık gibi konularda yatırım potansiyeli mevcuttur. İş insanlarımızı bu projelere odaklanmaya teşvik ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Dışişleri BakanıHakan Fidan​, Karadağ​ Türk Ticaret​ Odası açılış töreninde konuştu. Fidan, Karadağ hükümeti ile birlikte ortak projelerin geleceğini söylerken, yatırımcıları bu projelere davet etti. 

Karadağ'ın; Turizm, sağlık ve demiryolu projelerinde potansiyeli olduğunu söyleyen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağ hükümetine de teşekkürlerini iletti. 

İŞ İNSANLARIMIZI BU PROJELERE ODAKLANMAYA TEŞVİK EDİYORUM"

Bakan Fidan'ın konuşmasından satır başları: 

"Karadağ hükümeti iç dünyamıza yönelik teşvik ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle turizm, sağlık, eğitim, gibi konularda yatırım​ potansiyeli mevcuttur. Ayrıca otoyol demiryolu ve havaalanı yenilenmesi gibi projeleri de mevcuttur. İş insanlarımızı bu projelere odaklanmaya teşvik ediyorum."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...